ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κοπή βασιλόπιτας


Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 στις 12:30, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, στην  αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Τη βασιλόπιττα ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του, αφού συνεχάρη  το Δ/ντή και τους καθηγητές του Σχολείου καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για  την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τόνισε τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου. Κλείνοντας ευχήθηκε στα παιδιά υγεία και πρόοδο στα μαθήματα τους.



Χαιρετισμό απηύθυνε στους μαθητές και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Βασιλόπουλος Χρήστος ο οποίος αφού συνεχάρη με τη σειρά του το σχολείο για τη συγκεκριμένη  πρωτοβουλία ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο.




Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος καθώς και αρκετοί κηδεμόνες των μαθητών. 


Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο μαθητής της Γ τάξης Δημητρόπουλος Βασίλειος.


*          *          *          *          *          *          *


 

 

Επίσης  ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου, μέσα σε μια ωραία βραδινή ατμόσφαιρα, έκοψε βασιλόπιτα, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, σε ταβέρνα της περιοχής.

Τυχερός καθηγητής ήταν ο κ. Καρακώστας Κώστας.