ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

(πατήστε εδώ για μεταφόρτωση)


Στην Αθήνα σήμερα, 20/01/2014, μεταξύ αφ? ενός της «ΝικολαΪδης Travel Agency»( Γραφειο Τουρισμού Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.)  (Διοργανωτής), ( Βουλής 36 Σύνταγμα, Τ.Κ. 10557,Α.Φ.Μ. 091179825, Δ.Ο.Υ. Καλλιθέας)  και αφ? ετέρου του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου (Λυγιάς Ναυπάκτου τηλ 26340-29123), όπως εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της παρούσας σύμβασης από τον κο Πιτσιάκκα Πέτρο (διευθυντής του σχολείου), για λογαριασμό των μαθητών και των συνοδών τους που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική εκδρομή (κατάλογος με τα αναλυτικά στοιχεία των οποίων επισυνάπτεται), συμφωνήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

Ο Διοργανωτής διοργανώνει την παρακάτω περιγραφόμενη εκπαιδευτική εκδρομή και έχει την ευθύνη της εκτέλεσής της και το Σχολείο αποδέχεται να συμμετάσχουν οι μαθητές του σε αυτήν, βάσει των ακόλουθων όρων, των Γενικών Όρων Συμμετοχής σε Εκπαιδευτική Εκδρομή του Διοργανωτή και του αναλυτικού προγράμματος της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής εκδρομής, τα οποία συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα της σύμβασης αυτής.

Σε περίπτωση που κάποιο στοιχείο του προγράμματος της εκδρομής χρειαστεί να μεταβληθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης, η μεταβολή αυτή θα κοινοποιηθεί άμεσα στο Σχολείο και θα περιληφθεί σε τροποποιητική πράξη της σύμβασης, την οποία θα συνυπογράψουν τα μέρη.  Τροποποιητική πράξη της σύμβασης θα υπογραφεί και στην περίπτωση που -για λόγους που αφορούν το σχολείο- η εκδρομή πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία από εκείνη που είχε αρχικά αποφασιστεί. 

Προορισμός       : ΚΥΠΡΟΣ

Διάρκεια            : 5 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση       : 11/03/2014 από       ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Επιστροφή         :       15/03/2014 σε       ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Τηλέφωνα επικοινωνίας, για τη συγκεκριμένη εκδρομή:

Υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Υπεύθυνος του Σχολείου:  ΠΙΤΣΙΑΚΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Αριθμός ταξιδευόντων:

ΜΑΘΗΤΕΣ:  44

ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 1

ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:  3 ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΩΝ: 48

Πρόγραμμα εκδρομής: Το αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται στην παρούσα σύμβαση.

Μεταφορικά μέσα: ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Κατάλυμα: AMORGOS BOUTIQUE HOTEL

Κατηγορία: BOUTIQUE HOTEL

Λοιπά στοιχεία: 11 Mitsi street, 6307 Larnaca tel. +357-24-621900

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 7 του Π.Δ. 339/1996):

Αρ. Ασφ. Συμβολαίου:  4202041

Στοιχεία Ασφαλιστικής Εταιρείας:  INTERAMERICAN

ΣΗΜ.: Επισυνάπτονται αναλυτικές καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (περιλαμβάνονται φόροι, τέλη, ΦΠΑ και λοιπές επιβαρύνσεις):

Τιμή εκδρομής κατ? άτομο:  440?

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Αριθμός ατόμων  44 x 440

= 19.360?

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:            ......7000,00..?     Καταβλητέα μέχρι: 20/01/2014

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ:             .......................? / ...................................

........................? / ????????...

ΣΗΜ.: Το δικαίωμα συμμετοχής των μαθητών στην εκδρομή εξασφαλίζεται με την εξόφληση του συνόλου της αξίας της, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Η προαναφερόμενη τιμή ισχύει για ?44?. συμμετέχοντες μαθητές και ?4? καθηγητές.  Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτός δεν συμπληρώνεται,, ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής ή αλλαγής των κατ? άτομο ποσών πληρωμής, αφού ειδοποιήσει σχετικά το Σχολείο ??. ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.

Εφ? όσον, για σοβαρούς λόγους από την πλευρά του Σχολείου, καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδρομής στην ημερομηνία που είχε αρχικά αποφασιστεί, είναι δυνατή η πραγματοποίησή της σε άλλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τον Διοργανωτή, με βάση τις αντικειμενικές δυνατότητες.  Η προθεσμία για την ειδοποίηση του Διοργανωτή, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης άλλης πρόσφορης ημερομηνίας, είναι ??. ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.  Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να επέλθουν αλλαγές στα μεταφορικά μέσα ή/και τα καταλύματα.

Σε περίπτωση που το Σχολείο δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμών της εκπαιδευτικής εκδρομής, ο Διοργανωτής δικαιούται να ματαιώσει την πραγματοποίησή της, ενώ το Σχολείο εξακολουθεί να έχει την υποχρέωση καταβολής των προβλεπόμενων ακυρωτικών.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ (για μεμονωμένες ακυρώσεις):

Ακύρωση συμμετοχής από την πλευρά μαθητή ή συνοδού, εφ? όσον δεν αντικατασταθεί από άλλον μαθητή ή συνοδό αντίστοιχα, στον οποίο θα έχει εκχωρήσει τη θέση του, γίνεται μόνο εγγράφως προς τον Διοργανωτή και υπόκειται στα παρακάτω ακυρωτικά κατ? άτομο:

  • ........ ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης: ......της συνολικής αξίας της εκδρομής, ως διαχειριστικό κόστος και άλλα έξοδα.
  • ........έως ......ημέρες πριν την αναχώρηση: ....της συνολικής αξίας της εκδρομής.
  • ....ημέρες πριν την αναχώρηση μέχρι και την αναχώρηση (non show - μη εμφάνιση): .....της συνολικής αξίας της εκδρομής.

Για ειδικές αναχωρήσεις, εορταστικές περιόδους, περιόδους εκθέσεων, αθλητικών ή καλλιτεχνικών γεγονότων, συνέδρια, κρουαζιέρες ή ταξίδια που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένες πτήσεις ή ειδικά ναυλωμένα πλοία, οι παραπάνω αναφερόμενες χρονικές περίοδοι πιθανόν να είναι μεγαλύτερες και τα ποσοστά παρακρατήσεων υψηλότερα και αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής εκδρομής

Οι χρεώσεις γίνονται ανεξάρτητα από τον χρόνο της εγγραφής ή από το αν έχουν ήδη καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά από το σχολείο ή όχι.

Τόπος / Ημερομηνία ............................................



Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

                                                                                                        ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


.............................


..............................