ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία πραγματοποίησης του 26ου πανελλήνιου διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου και στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου, που διενεργήθηκαν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

  Αφ?  ενός ήταν εξεταστικό κέντρο, ένα από τα 2 του νομού Αιτωλοακαρνανίας, το άλλο ήταν στο Αγρίνιο. Αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετείχαν πάνω από 120 μαθητές. Από αυτούς πήραν τελικά μέρος συνολικά 80 μαθητές των σχολείων της Ναυπάκτου, από το 1ο Γυμνάσιο, από το 3ο Γυμνάσιο, από το 1ο Λύκειο, από το 2ο Λύκειο και από τα εκπαιδευτήρια Πάνου.

  Αφ? ετέρου ο αριθμός των μαθητών του 3ου Γυμνασίου που πήραν μέρος στο διαγωνισμό ήταν εντυπωσιακός. Συνολικά 33 μαθητές του σχολείου μας, 14 από την Α΄ τάξη, 9 από τη Β΄ τάξη και 10 από τη Γ΄ τάξη διαγωνίστηκαν. Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές του σχολείου Αργύρης Δρίβας και Βασιλική Αλιφέρη.

  Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου, Χρήστος Ιωάννου, ήταν ο πρόεδρος του εξεταστικού κέντρου, ενώ βοήθησαν εθελοντικά στην επιτήρηση οι καθηγητές Αργύρης Δρίβας και Ιωάννα Πλατανιώτη του 3ου Γυμνασίου, Κώστας Ταραβήρας του 1ου Γυμνασίου, Μαρία Τσιμπούκη του 1ου Λυκείου, Νίκος Κριαράς και Γιώργος Παπαδημητρίου του 2ου Λυκείου.


Συγχαρητήρια στους μαθητές που διακρίθηκαν!!


- Βραβεύτηκαν ο Καπεντζώνης Παναγιώτης της Γ΄Τάξης που κατέλαβε την 36η θέση και ο Νικόλαος Δρίβας Γ΄Τάξης που κατέλαβε την 46η θέση. Έπαινο πήρε ο Καπεντζώνης Ιωάννης της Γ΄ Τάξης που κατέλαβε την 84η θέση.

- Έπαινο πήρε η Εβελίνα Τασάκου της Α΄Τάξης που κατέλαβε την 106η θέση