ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου συγχαίρουμε τους μαθητές Δούρο Ξενοφώντα της Β΄ τάξης, Δρίβα Νικόλαο ? Θεοφάνη της Γ΄ τάξης και Αποστολοπούλου Βίκυ της Β΄ τάξης, για την πρόκρισή τους στην 3η και τελική φάση «Ίππαρχος» του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Αστρονομίας, η οποία θα διεξαχθεί στο Βόλο το Σάββατο 9 Απριλίου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

  Συγχαίρουμε επίσης τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κανταρτζή Φοίβο και Μαυρομύτη Ιωακείμ, τους μαθητές του 2ου Λυκείου Βασιλοπούλου Λαμπρινή και Λιώλη Φίλιππο, τη μαθήτρια του 1ου Λυκείου Άνθια Πράπα και τη μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων Πάνου Αγγελίνα Μπανιά, οι οποίοι επίσης προκρίθηκαν. Στη δεύτερη φάση συμμετείχε και η μαθήτρια του 1ου Λυκείου Αγρινίου Μαρία Γεωργούση, η οποία προκρίθηκε επίσης.

  Η προετοιμασία των 9 επιτυχόντων Ναυπάκτιων μαθητών, καθώς και άλλων 26 συμμαθητών τους από τα παραπάνω σχολεία, γινόταν στους χώρους του 3ου Γυμνασίου κάθε Κυριακή απόγευμα 5 ? 8 μ.μ., από το μήνα Δεκέμβριο, με απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου όπως αναφέρεται στην 33η πράξη  4/12/2015, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου Αργύρη Δρίβα. Ο κ. Δρίβας είναι επίσης μέλος της αστρονομικής εταιρείας «Ωρίων» Πάτρας.

  Το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου ήταν εξεταστικό κέντρο, το μοναδικό στην Αιτωλοακαρνανία,  στη διενέργεια της 2ης φάσης «Αρίσταρχος» του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, με πρόεδρο τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστο Ιωάννου και επιτηρητές καθηγητές τον Αργύρη Δρίβα του 3ου Γυμνασίου, τον Χρήστο Λαουρδέκη του 1ου Γυμνασίου και την Μαρία Τσιμπούκη του 1ου Λυκείου, οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά.


  Συγχαρητήρια στα παιδιά που διακρίθηκαν !!

- Ξενοφώντα Δούρο της Β΄Τάξης που πήρε 3ο έπαινο και κατέλαβε την 6η θέση

- Βίκυ Αποστολοπούλου της Β΄Τάξης που κατέλαβε την 13η θέση

- Νικόλαο Δρίβα της Γ΄Τάξης που κατέλαβε την 16η θέση


  Ακολουθούν 2 φωτογραφίες από την εξέταση της 2ης φάσης «Αρίσταρχος».