ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρουσίαση της δραστηριότητας

στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα

από τον Διευθυντή του σχολείου

κ. Πέτρο Πιτσιάκκα

 

Μια από τις δραστηριότητες που παρατηρούνται στα σχολεία, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, είναι και η ανάπτυξη διαφόρων προγραμμάτων. Ένα απ? αυτά τα προγράμματα που αναπτύσσεται στο 3ο Γυμνάσιο από τους καθηγητές κκ Μπέκο Δημήτριο και Καρακώστα Κώστα και τη συμμετοχή 40 μαθητών, είναι και το Αγωγή Υγείας με θέμα «Ηθικά διλήμματα από τη χρήση βλαστοκυττάρων», θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο.

Μέρος αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστεί στη σημερινή εκδήλωση υπό τη μορφή θεατρικού δρώμενου. Σκεφτήκαμε να παντρέψουμε την επιστήμη με το θέατρο για να είναι πιο εύληπτες οι πληροφορίες και οι γνώσεις τόσο για τους μαθητές μας όσο και για το κοινό.

 Ευχαριστούμε την εταιρεία Νευροεπιστημών Ελλάδας και προσωπικά τον πρόεδρό της κ. Σπύρο Ευθυμιόπουλο, αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Βιολογίας του Παν/μίου Αθηνών, για τη δυνατότητα που δίνει στο σχολείο μας να συμμετέχει σε τόσο υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις.

Τελειώνοντας θέλω να συγχαρώ τον κ. Μπέκο και τον κ. Καρακώστα καθώς και τους συμμετέχοντες μαθητές για το ζήλο, την όρεξη και τη φαντασία που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση του προγράμματος.

 

Ναύπακτος 27 Φεβρουαρίου 2010

 Παρουσίαση της εκδήλωσης

 

Θεατρική παράσταση